Ton Heijnen en Bianca Jonker (namens Rabobank Alkmaar e.o.) zijn bij de ondertekening aanwezig.
Ton Heijnen en Bianca Jonker (namens Rabobank Alkmaar e.o.) zijn bij de ondertekening aanwezig. (Foto: Martijn Voorhout)

Rabobank blijft verbonden aan Grote Prijs

HEERHUGOWAARD – In een van de muzieklokalen van het Trinitas College is woensdag 9 juni het vernieuwde sponsorcontract tussen de Rabobank Alkmaar e.o. en Stichting De Grote Prijs ondertekend. De bank is al sinds 2011 hoofdsponsor van De Grote Prijs, dé jaarlijkse muzikale talentenpresentatie van het Trinitas College in Heerhugowaard. Met de verlenging van het contract voor drie edities kunnen ook de komende jaren de beste zangers, zangeressen, dansers, danseressen en muzikanten van het Trinitas College tijdens meerdere voorstellingen in Cool kunst en cultuur hun talenten laten zien.

Niet alleen corona maakt dit jaar speciaal voor De Grote Prijs. Het evenement bestaat in 2021 namelijk dertig (!) jaar. Organisator Marco Rijkhoff: "Het was best lang spannend of we de leerlingen dit schooljaar nog konden laten optreden. We zien voldoende verruimingen om een groot deel van het publiek weer in het theater te kunnen verwelkomen. En net als vorig jaar is de voorstelling ook thuis te streamen.”

Wie wint de wisseltrofee?

De Grote Prijs 2021 staat nu gepland voor vrijdag 2 en zaterdag 3 juli. Vrijdag kiest het publiek de winnaar van de Bot Waarderingsfonds Publieksprijs en zaterdag zal de vakjury bekendmaken wie de felbegeerde Rabobank Wisseltrofee wint. Ook dit jaar worden de Waardse basisscholen uitgenodigd om De Grote Prijs overdag mee te maken. Meer informatie over De Grote Prijs 2021 is te vinden op www.degroteprijs.nl.

Speciale feestavond

De Grote Prijs wordt dit jaar voor de dertigste keer georganiseerd. Deze mijlpaal gaat gevierd worden met een speciale jubileumavond, zaterdag 11 september in Cool. Tijdens deze feestelijke avond wordt een indoorfestival gehouden met meerdere podia en optredens door het hele gebouw van Cool. Ook treden diverse oud-winnaars op. Ook voor deze avond verloopt de kaartverkoop via www.degroteprijs.nl.

Verlenging sponsorcontract

De Grote Prijs is alleen mogelijk met hulp van sponsors. Rabobank Alkmaar e.o. heeft zich weer voor drie jaar aan De Grote Prijs verbonden en daarmee het voortbestaan van De Grote Prijs veiliggesteld. Het contract is namens Rabobank ondertekend door Ralph van Soomeren en namens Stichting De Grote Prijs door bestuurslid Ton Heijnen, tevens voorzitter van de raad van bestuur van het Trinitas College.


Heijnen is verheugd dat de samenwerking met de Rabobank een vervolg heeft gekregen: "Mede door de financiële bijdrage van de Rabobank kunnen onze leerlingen een prachtige ervaring opdoen; één die zij nooit zullen vergeten."