Ben jij ook zo benieuwd naar ZOMER?
Ben jij ook zo benieuwd naar ZOMER? (Foto: aangeleverd)

ZOMER optreden vervroegd

OUDESLUIS - Het optreden van ZOMER is vervroegd van zaterdag 9 naar zaterdag 2 oktober. Dit wegens omstandigheden, meldt het Cultuurkerkje. De kaarten van 9 oktober zijn uiteraard geldig. 

Zomer is een seizoen, een gevoel, een zonnige dag ofwel 'de leven'. 3 kompanen uit Schagen blijven het liefst het hele jaar in dat gevoel zweven. Edo Wijnker, Perry Rood en Koen Zuurbier spelen akoestische liedjes in kleinkunst over de zee, schooljuffen en jongensdromen. De teksten zijn treffend en uit het hart gegrepen.

Met gitaar, mondharmonica, ukelele en instrumenten uit de speelgoedkist nemen ze je mee in hun zomerse wereld. In het voorprogramma speelt Jimmy Bakker z'n eigen folky songs. Zomer is vereerd dat deze bescheiden topmuzikant de avond wilt openen, dus kom op tijd.

Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis, zaterdag 2 oktober, aanvang 20.00 uur. Entree: €10,- pp (incl. reservering, koffie en thee). Kaarten: ivm de Corona beperkingen enkel reserveren via: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/.