Geen HBG veiling dit jaar.
Geen HBG veiling dit jaar. (Stockfoto)

Streep door de HBG veiling in Breezand

Algemeen

BREEZAND - Helaas heeft de organisatie van de HBG veiling het besluit moeten nemen om, net als in 2020, de veilingavond dit jaar niet door te laten gaan. De situatie rondom corona is nog steeds erg onzeker, te onzeker om er vanuit te gaan dat we begin oktober geen beperkende maatregelen meer hebben.

En dát is wat de organisatie voor ogen heeft met een veilingavond: een spontane, gezellige avond zonder 1,5 meter afstand van elkaar. De organisatie hoopt dat er volgend jaar weer veilig geveild kan worden. Dit jaar is het dus niet mogelijk om goederen te schenken en/of kopen op de veiling. Wel is het mogelijk om betrokkenheid en saamhorigheid uit te drukken in een financiële bijdrage. Dat kan door een bedrag over te maken naar NL 09 RABO 0308 6857 09 t.n.v. Breezand Samen Sterk.

Het organisatieteam HBG hoopt dat ze op deze manier de kerk St.Jan en sportvereniging Zap weer een duwtje in de rug kunnen geven. Ook zij merken de gevolgen van de pandemie terwijl de vaste kosten gewoon door blijven gaan. Wat zou het mooi zijn wanneer ze hierin ondersteund kunnen worden.