Afbeelding
(Stockfoto)

Start ontmoetingsdiners in Middenmeer en Wieringerwerf

Uit

MIDDENMEER - “We gaan weer beginnen! Na een hele lange tijd waarin we helaas door corona geen diners konden organiseren willen we zowel in de Meerbaak in Middenmeer als in Ons Centrum in Wieringerwerf het ontmoetingsdiner weer opstarten en wel op 15 oktober aanstaande”, zegt Jennifer Sturm-Kooy namens het bestuur van het ontmoetingsdiner.

Ons Centrum is de nieuwe locatie in Wieringerwerf voor het ontmoetingsdiner. Afgelopen jaar is hier heel hard gewerkt aan de realisatie van een prachtige aangepaste keuken én spoelkeuken. “We hopen hier dan ook vele gezellige en smakelijke diners te kunnen organiseren in de toekomst!”  Het adres is: Terpstraat 40, 1771 AD in Wieringerwerf.

Maatregelen

Jennifer: “Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen de dan geldende regels vanuit het RIVM na te leven. Wij kunnen echter geen garanties geven. U komt dus op eigen risico. Omdat we de anderhalve meter tijdens de diners niet kunnen waarborgen verzoeken wij u dan ook echt niet te komen wanneer u klachten heeft. Als u problemen heeft met vervoer dan kunt u dat meteen aangeven bij uw opgave.”

Het diner staat van 18.00 uur tot 20.00 uur op het programma. Verzocht wordt niet eerder dan 17.45 uur aanwezig te zijn.

Opgeven

Om deel te nemen aan het diner in Middenmeer of Wieringerwerf kunnen belangstellenden zich opgeven op 24 september tussen 09.00 uur en 12.00 uur bij Tiny Vijn (0227501089) of Marlies Veenstra (06 15061495).