Anita van der Gulik verbetert uw gezondheid.
Anita van der Gulik verbetert uw gezondheid. (Foto: aangeleverd)

Kinesiologie en het verbeteren van jouw gezondheid

DIRKSHORN - Heb je het gevoel dat je jezelf door de dag heen moet slepen? Je hebt een pijntje hier of daar, je hormonen zijn van slag, je slaapt slecht en door de drukte van je gezin en werk loopt je stress hoog op.

Praktijk Anita van der Gulik

Hoe zou het dan zijn als jouw lichaam vertelt wat het nodig heeft om weer goed te kunnen functioneren? Zodat je weer energie hebt om leuke dingen te doen. Je weer blij en uitgerust de dag doorkomt. Met behulp van spiertesten ‘praat’ Anita van der Gulik met jouw lichaam. Het vertelt waar de oorzaak ligt van jouw klacht. 

Touch for Health cursus

Dit kan zijn op het fysieke gedeelte, zoals pijn in de spieren. Misschien is er sprake van een tekort aan vitamine of mineralen of zelfs een intolerantie van voeding. Ook kunnen emoties een grote rol spelen bij jouw klacht. Dit gebeurt vaak op een onbewust niveau. Verder kan er ook nog een verstoring zijn in jouw energie doorstroming. Zo’n blokkade kan tot diverse klachten leidden. Nadat we weten waar de oorsprong van jouw klacht zich bevindt gaan we aan het werk om je weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Wil je zelf leren hoe je jouw gezondheid en dat van jouw gezin kunt verbeteren? Schrijf je dan in voor de cursus Touch for Health op 24, 25 en 26 september in Dirkshorn. Daarnaast is het een mooie aanvulling voor mensen die beroepsmatig met gezondheid werkzaam zijn of dit van plan zijn. De modules van de Touch for Health worden erkend door het KTNO. De cursus Touch for Health is geschikt om te volgen in het kader van persoonsontwikkeling. Vraag naar de mogelijkheden hiervoor.

Nieuwsgierig naar wat jouw lichaam nodig heeft? Maak een afspraak en ontdek het zelf. Mail naar info@praktijkanitavandergulik.nl of bel Anita op 06-2730 3224.


Praktijk Anita van der Gulik. Massage en Kinesiologie Schoolstraat 14 1746 AP Dirkshorn.  www.praktijkanitavandergulik.nl.