Duurzaam Bouwloket komt naar u toe.
Duurzaam Bouwloket komt naar u toe. (Foto: aangeleverd)

De campagne Groene Warmte komt naar u toe!

HOLLANDS KROON - Het energiegebruik van de woning verminderen levert veel op. Zoals een lagere energierekening, meer wooncomfort én een beter klimaat. Maar hoe pakt u dat aan, wat kost het, wat levert het op en zijn er subsidies? 

Groene Warmte campagne in Hollands Kroon

Wilt u het weten? Kom dan vooral langs tijdens de duurzaamheidstour van gemeente Hollands Kroon. Deze is de komende tijd te vinden in bijna alle dorpen van de gemeente. Dus ook bij u in de buurt! Woensdag 8 september staat de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket bij het winkelcentrum van Anna Paulowna.

Goed idee

Overstappen naar groene warmte is een goed idee, maar hoe pak je het aan? Gemeente Hollands Kroon ondersteunt al haar inwoners bij deze overstap. Mensen met een koopwoning én huurders. 

Door te informeren over techniek en financiering, inwoners samen te brengen en te helpen. Onder andere met gratis energiescans voor 2.000 inwoners. Deelnemers krijgen een persoonlijk bespaaradvies. U kunt zich daarvoor aanmelden tijdens de tour en via de website duurzaam.hollandskroon.nl.

Duurzaamheidstour

De komende maanden staat de gemeente wekelijks met de Hollands Kroon Mobiel of de showroom van het Duurzaam Bouwloket in één van de kernen. 

Kom langs en laat u informeren over energiebesparing, kosten, gemeentelijke plannen en meer. Bekijk de planning op duurzaam.hollandskroon.nl en ontdek wanneer de duurzaamheidstour bij u in de buurt is.