V.l.n.r. Karin, Mark, Paul en Astrid in de hagelnieuwe showroom.
V.l.n.r. Karin, Mark, Paul en Astrid in de hagelnieuwe showroom. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Nieuw pand Van der Plas woonprofessionals biedt alles onder één dak

ANNA PAULOWNA - Van der Plas woonprofessionals is onlangs verhuisd naar een hagelnieuw pand aan de Charlottering 16 op bedrijventerrein Kruiswijk. Het familiebedrijf dat ruim 90 jaar bestaat was tot op heden gevestigd in Breezand. "Met deze verhuizing herbergen we al onze productgroepen onder één dak en dat is voor de klant wel zo overzichtelijk", zegt Astrid van der Plas die de derde generatie van het familiebedrijf vormt. Samen met haar man Paul Lenders is ze verantwoordelijk voor de zaak waar de klant terecht kan voor verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, PVC- en laminaatvloeren of tapijt.

In het nieuwe pand dat in totaal 300 m2 beslaat is de complete collectie van Van der Plas ondergebracht. Sinds een paar jaar werken de Polderse woonprofessionals onder de vlag van het interieurmerk Home Made By. "Wij zijn ons naast de bestaande activiteiten steeds meer gaan richten op woninginrichting, vandaar de aansluiting bij de Home Made By-organisatie. In combinatie met het aanbod wat wij al leverden kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Zo maken wij van elk huis een thuis en bieden we vanaf heden alles onder één dak", zegt Astrid van der Plas die het bedrijf samen met haar man Paul Lenders runt. "Waar ik vooral in de winkel te vinden ben, regelt Paul alle zaken rondom ons schilders- en glaszettersbedrijf. De taken zijn dus goed verdeeld waarbij ik in de winkel word ondersteund door Mark, Karin, Sabine op de vrijdag en/of zaterdag en onze stagiaire Keet die er twee dagen per week is."

Sfeer

Bij binnenkomst in de nieuwe showroom van Van der Plas krijgen klanten in één oogopslag een goede indruk van het complete assortiment. Een collectie waar vakmanschap, kwaliteit en inspiratie centraal staan. Astrid: "Door onze aansluiting met Home Made By kunnen we naast ons aanbod verf, raamdecoratie, vloeren, behang en gordijnen ook enkele meubels laten zien als een comfortabel bankstel of trendy salontafel. Het verrijkt niet alleen onze collectie, het zorgt ook meteen voor meer sfeer in onze winkel. Qua interieur kunnen we vele stijlen combineren en dat is hartstikke leuk om te doen”, zegt Astrid zich daarvoor laat inspireren door het volgen van cursussen.

Trends

"Je ziet woningtrends steeds veranderen en daar springen wij uiteraard op in. Zo wordt heden ten dage veel gekozen voor PVC-vloeren en dat heeft alles te maken met de grote keuze op dit gebied en het praktische aspect ervan. Het is geluiddempend, vergt weinig onderhoud, is mooi gemaakt en warm aan de voetjes want vloerverwarming geleidt uitstekend op PVC. In kleuren zien we natuurtinten als bruin, groen en nude weer terrein winnen en bemerken we dat de klant steeds vaker kiest voor strakke wanden. Door middel van Renovlies stuc behang kunnen wij zorgen voor die strakke en gladde wanden, afgewerkt in elke kleur. Vaak combineert men deze strakke wanden met één wand fantasiebehang en weer wat grovere gordijnen. Mensen weten tegenwoordig heel goed wat ze willen en wij hebben het in huis. Mocht het zo zijn dat klanten geen idee hebben waar ze moeten beginnen, komen we graag bij de mensen thuis om ons licht op te steken. Ook kunnen ze te allen tijde stalen mee naar huis nemen om te kijken hoe nieuwe elementen eventueel in hun interieur passen."

Trots

Naast het aanschaffen van de producten uit het ruime assortiment biedt Van der Plas Woonprofessionals de mogelijkheid om het werk uit handen te laten nemen door de eigen stoffeerders en schilders. "Die dienst bieden wij sinds jaar en dag zowel aan bedrijven als particulieren." Het mag duidelijk zijn dat de naam Van der Plas woonprofessionals niet zomaar uit de lucht is gegrepen. Astrid: "We zijn heel blij met onze vakmensen waarvan de meesten al jarenlang bij ons werken. Daar zijn we trots op, want zij maken ons werk."

Koffiecorner

Kom gezellig langs en doe inspiratie op in de prachtige showroom die is voorzien van een gezellige koffiecorner! Van der Plas woonprofessionals: Charlottaring 16, 1761 AX Anna Paulowna. tel. 0223-521296. Zie voor meer informatie: www.vanderplasprofessionals.nl

De winkel is sfeervol ingericht.