Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Hoge kortingen tijdens EPril

REGIO - Tijdens EPril profiteren klanten twee weken lang van kortingen oplopend tot dertig procent op geselecteerde producten van topmerken. Kom op afspraak langs in één van de winkels voor een ultrascherpe tv, krachtige stofzuiger, zuinige wasmachine of droger, een coole koelkast en nog veel meer.

Kortingen tot dertig procent met honderd procent service

EP:Beerepoot pakt groots uit tijdens EPril. Op onder andere wasmachines, drogers, (OLED)televisies, stofzuigers, koelkasten en inbouwapparatuur gelden tijdens deze actieweken spectaculaire kortingen.


Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die klanten van EP:Beerepoot gewend zijn. Kom op afspraak shoppen bij een van de winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel of Wervershoof.

Actiedagen

Een greep uit de aanbiedingen is te vinden in de EPril-folder. Deze aanbiedingen zijn eenvoudig te bestellen via de webshop. Wie álle aanbiedingen wil zien, kan naar één van de winkels komen en meteen gebruikmaken van de Service!

Unieke kortingen

Deze aanbiedingen gelden tot en met 2 mei, elke dag. In de webshop zijn speciale actiedagen te vinden met unieke kortingen op geselecteerde productcategorieën. Kijk snel op www.epbeerepoot.nl .

Plan een winkelafspraak

In de bijlage van deze krant én op www.epbeerepoot.nl is de folder te vinden, maar klanten zijn natuurlijk ook welkom in één van de winkel. Plan eenvoudig een winkelafspraak op de website of bel 0229-502420.