Laat een nieuwe badkamer tot leven komen met het 3D-programma. bij Van den Berg Tegels & Badkamers
Laat een nieuwe badkamer tot leven komen met het 3D-programma. bij Van den Berg Tegels & Badkamers (Foto: aangeleverd)

Van den Berg Tegels & Badkamers

Van den Berg Badkamers is een onafhankelijk badkamerspecialist met een ruime showroom in Schagen en Broek op Langedijk. “Hier presenteren we tal van badkameropstellingen en een breed assortiment sanitair. Uiteraard hebben we altijd de laatste trends in huis! Onze showrooms fungeren echt als inspiratiebron voor de klant”, laat eigenaar Paul van den Berg weten.

Daarnaast vindt u bij Van den Berg Badkamers een grote collectie tegels, toiletten, baden, douches, stoomcabines, douche-wc’s, badkamermeubels en nog veel meer. “Voor iedere stijl en voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Maar ook als de klant op zoek is naar een advies op maat, maken we daar tijd voor. We komen zelfs bij de mensen thuis om mee te denken over hun droombadkamer.”

Tegelvloeren

Tegels zijn bepalend voor de sfeer in de badkamer. Daarom kunt u bij Van den Berg Badkamers ook terecht voor vloer- en wandtegels. “We hebben een grote voorraad tegels, waardoor de klant niet lang hoeft te wachten op levering. Dat is natuurlijk erg fijn!” Wanneer de klant een keuze heeft gemaakt, is het mogelijk om een tegel op proef mee te nemen naar huis. “De kleur, grootte en sfeer van de tegel is bij de klant thuis nog beter te ervaren dan in onze showroom. Dit komt onder andere door een andere lichtinval.”

Bij een tegel hebben de meeste mensen toch het vooroordeel dat het ‘kil’ is. Maar niets is minder waar volgens Paul. “Je kunt met tegels alle kanten op. Van houtlook tot beton en alles ertussen. Daarnaast is het mogelijk om de vloertegels te combineren met vloerverwarming. Daar is natuurlijk niets ‘kil’ aan!’

3D-tekenprogramma

Het team van de badkamerspecialist tekent met een hightech 3D-programma, waarin de wensen van de klant precies worden ingevuld. “Op die manier krijgt men een realistisch beeld van de nieuwe badkamer, waardoor er betere keuzes gemaakt kunnen worden. Men moet zich immers heerlijk kunnen ontspannen thuis en waar kan dat beter dan in de badkamer”, aldus Paul. Meer info: https://vdbergbadkamers.nl.