Afbeelding
Nanda Koopman

10 vragen aan Nanda Koopman

De vraag van Carolien Broersen: Hoe kan jouw bedrijf een toevoeging zijn voor Langedijk?

Ik ben ZZP’er, ik merk dat klanten het prettig vinden te weten wie ik ben en dat ze altijd met één persoon te maken hebben. Zelf hou ik ook van korte lijntjes. Daarbij ben ik enorm betrokken bij mijn klanten en hun business en vind het heel tof om te zien als zij groeien. Het is mij er dan ook alles aan gelegen om dat voor elkaar te krijgen. Ik bied een totaalpakket, wat fijn is voor startende en/of kleine ondernemers.

Wie bent u?

Ik ben Nanda Koopman, ik ben heel gelukkig met mijn twee kinderen: Noor en Pippa. We verhuizen binnenkort naar ons nieuwe stekje en daar hebben we heel veel zin in! Ik heb een bedrijf in online media: Wanderweb. Daarnaast run ik familiereisblog wandernan.nl met heel veel plezier. Hier schrijf ik over ons leven en onze reizen.

Van wie bent u dr ien?

Ik ben de dochter van Dick en Ina Koopman. Opa Arie werkte bij Kramer de zuurkoolfabriek en opa Dirk bij Eecen. De roots liggen diep geworteld in de Langedijkse klei.

Wat heeft u met dit dorp?

Ik hou van de wereld, maar in Langedijk is het altijd fijn thuiskomen! Zeker in coronatijd heb ik het nog meer leren waarderen dat het lekker is dat je in een dorp woont waar je nog gewoon een lekkere wandeling kunt maken. Wat ik ook leuk vind is dat we dicht bij strand, bos, Schiphol en Amsterdam wonen.

Wat is de mooiste plek van Langedijk?

Varen door de polder en het pleintje van de Burg. Altijd strak in de verf, toch een beetje buitenland gevoel. Of misschien toch Common Heroes? Waar ik (bijna) altijd koffie kan drinken met mijn sportmatties.

Welke herinnering aan dit dorp is u dierbaar?

IJsjes halen met mijn kinderen, varen door de polder vroeger en bbq’en op een akker wat toen nog mocht en kon. De kermis. Een gelukkige en zorgeloze jeugd.

Wat is uw advies aan de burgemeester?

De verkeersveiligheid kan denk ik beter. Rondom de scholen, de nieuwe rotonde LARGAS is niet echt de meest veilige plek van het dorp. Beetje zonde van iets wat net nieuw is aangelegd.

Wat is het beste advies dat u zelf ooit kreeg?

Ik neem eigenlijk van veel mensen, uit boeken of van verschillende culturen advies mee. En ik sta altijd open voor verbetering of verandering.

Wat zouden mensen echt van u moeten weten?

Wat Wanderweb.nl allemaal uit handen kan nemen. WordPress website bouwen, WooCommerce webshop maken, digitale nieuwsbrieven, marketingplan, (ghost)bloggen, restylen van een site of merk, social media en online doelgericht adverteren.

Monica van Pimped by Moon is mijn opvolger. Ik wil haar vragen of ze haar ontzettend hippe, geweldige én duurzame onderneming wil voorstellen.