Online open dagen Tabor College

HOORN - Een middelbare school kiezen die bij je past, is enorm belangrijk. Helaas is het door de coronamaatregelen niet mogelijk om fysieke open dagen te organiseren. Het Tabor College organiseert daarom een online open huis en laat leerlingen en ouders zo digitaal kennismaken met de locaties d'Ampte, Oscar Romero en Werenfridus. Met onderwijs van vmbo tot tweetalig gymnasium is er in elk geval genoeg te kiezen.

"Het is natuurlijk heel anders dan dat we gewend zijn", vertelt Hans Nijdeken, bestuurder van het Tabor College. "Het liefst wil je dat kinderen en ouders zelf door de scholen kunnen lopen en de sfeer kunnen proeven, maar online gaan we er alles aan doen om een goede indruk te geven van wat je straks op de middelbare school kunt verwachten. Van de afgelopen periode hebben we geleerd dat er ook op afstand heel veel mogelijk is."

Interactieve livestream

Op 26 en 27 januari start 's avonds via www.dampte.nl een interactieve livestream. Er zit dan ook een panel klaar om alle vragen van groep 8-leerlingen en hun ouders/verzorgers telefonisch te beantwoorden. Ook Werenfridus opent 26 en 27 januari virtueel de deuren. Tijdens de uitzendingen van 'Werenfridus live!' maak je kennis met de school. Meekijken kan via www.werenfridus.nl. De open huis live-uitzending van Oscar Romero is te zien op 1, 2 en 3 februari. Online krijg je dan het prachtig vernieuwde gebouw te zien en kun je interactief meedoen met de lessen. De website www.oscarromero.nl is daarvoor het startpunt.


Kijk voor de starttijden van de livestreams op de website van de locaties.