Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EP:Beerepoot staat voor u klaar

REGIO - Onze deuren zijn dan wel gesloten, maar de winkel blijft open. Zeven dagen per week staan wij voor u klaar voor bestellingen, vragen, advies, installatie en reparatie. Uw aankopen worden super snel thuisbezorgd, lekker persoonlijk door het team van EP:Beerepoot. En natuurlijk met de service die u van ons gewend bent.

U kunt bij ons terecht voor al uw elektronica, kookgerei, giftsets en accessoires. Van televisie tot wasmachine en van stofzuiger tot keukenmachine. Maar ook koffiebonen en accessoires bezorgen wij gewoon bij u thuis op een dag dat het u uitkomt.


Daarnaast blijven we uw aankopen installeren, uw (witgoed)apparaten repareren en zijn we bereikbaar voor al uw vragen. Bel gerust voor bestellingen en vragen met ons servicecentrum op 0229-502420, stuur een bericht naar het Whatsapp-nummer 06-13396339, mail naar service@epbeerepoot.nl of contact ons via de social media kanalen. Altijd bereikbaar; precies zoals u van ons gewend bent.

Gratis stofzuiger

In deze bijzondere periode hebben we een unieke actie, want na een dag thuiswerken, -studie, of -school is het altijd weer fijn als de boel aan kant is en daar helpen we u graag bij. Daarom ontvangt u nu bij geselecteerde producten, herkenbaar aan het vignet, een gratis Bosch steelstofzuiger t.w.v. 249 euro. Bekijk snel de folder in de bijlage van de krant of op www.epbeerepoot.nl.

Een actieproduct bestellen doet u eenvoudig via telefoon, e-mail en op www.epbeerepoot.nl.


Wij staan voor u klaar, want ook nu krijgt u de service van EP:Beerepoot!