Kevin Borst van IT Solution.
Kevin Borst van IT Solution. (Foto: aangeleverd)

Breezandse IT-tovenaars

BREEZAND- Even voorstellen: Kevin Borst, eigenaar van IT Solution. Op het eerste gezicht een doodnormale vent die aan het Ceresplein in Breezand een kleine tien mensen werkgelegenheid biedt. Als je daarover wat dieper nadenkt, denk je al: da’s knap, want het bedrijf bestaat pas sinds 2017. Als je hem aanhoort wat hij doet, stijgt echter de verbazing. Turend naar het toetsenbord en zijn vingers kom je tot de conclusie: nee, hij heeft geen toverstok in zijn handen, maar wat hij en zijn team doen is wel Merlijn 21.0. Want wat jij denkt wat niet kan voor het bedrijf of in je huis kan in 99% van de gevallen dus wel.

Nooit meer extra telefoontjes

Denk aan bellen met de vaste telefoon via de app op je mobiele telefoon, waardoor je per maand veel geld bespaart op telefoontjes die je door moet schakelen naar collega’s. In het verlengde hiervan: er wordt ook een keuzemogelijkheid ingebouwd waardoor de beller gelijk naar de juiste afdeling wordt gestuurd. Dit betekent nooit meer extra telefoontjes die je moet plegen om jouw collega te bereiken hetgeen een onderneming veel geld scheelt. Maar IT Solution doet meer. Zoals maatwerk bieden in laptops. In grootte, schermlicht en internetverbinding (met chip in het apparaat) zodat je altijd en overal internet hebt. En wat te denken van cameratoezicht op je bedrijf vanuit je telefoon?

En dan zijn er natuurlijk de standaardmogelijkheden van VOIP, netwerkbouw- en beheer en totale procesmanagement van een bedrijf. Al is dat laatste weer niet zo standaard, want elke locatie heeft weer zijn eigen uitdagingen die weer een andere IT-‘toverspreuk’ vraagt.

Magisch boek

Dat magische boek met spreuken heeft Borst zich in rap tempo eigen gemaakt. Hij begon ooit voor een paar dagen in de week als medewerker bij VG Automatisering, maar werkte er binnen no time full time en kocht daarna het bedrijf. ,,Ik leerde in Amsterdam , maar nam mij al snel voor dat ik dicht bij huis wilde werken. Al zijn we ook in dat opzicht achterhaald door de realiteit, want we hebben nu ook klanten in de hoofdstad. Niettemin is de Kop van Noord-Holland ons kerngebied.”

Meer informatie

Wie denkt IT Solution nodig te hebben: bel 0223-521386 of stap eens binnen aan het Ceresplein 14. Het bedrijf verkoopt er ook accessoires als muizen, muismatten, snoeren en wat al niet meer.

Kevin Borst van IT Solution.