Maak kennis met de Betue.
Maak kennis met de Betue. (Foto: Huka Ort)

Opstapdagen bij Zorgoutlet De Betue

(Advertorial)

ANNA PAULOWNA - Het afgelopen weekend, en deze week was de temperatuur weer aangenaam genoeg om lekker naar buiten te gaan. Maart roert zijn staart, en april doet wat hij wil, zeker is dat we echt betere temperaturen krijgen om in de gezonde buitenlucht op pad te gaan. Goed voor het lichaam en hersens. De lockdown heeft u misschien nog tegen gehouden, maar aan de Nieuweweg te Anna Paulowna kunt u vanaf 3 maart (op gepaste manier) terecht bij uw vertrouwde computer-, nagel-, meubel- en hulpmiddelenwinkel. De ondernemers in het oude winkelhart van Anna Paulowna doen er alles aan om uw veilig te laten winkelen.

Kennismaken met een Duofiets ook mogelijk

Vrijdag 5 en zaterdag 6 maart van 10.00 tot 16.00 uur en zondag 7 maart van 12.00 tot 16.00 uur willen wij van Zorgoutlet De Betue u graag adviseren om veilig op stap te gaan met een gebruikte of nieuw hulpmiddel. Wij hebben een uitgebreid assortiment scootmobielen, rollators en unieke driewielfietsen van Huka en Van Raam. U kunt een passend advies verwachten en een uitgebreide training om veilig opstap te gaan met uw hulpmiddel.

Kennismaken met een Duofiets is ook mogelijk. Huka biedt u de mogelijkheid om een rondje te rijden op een Huka duofiets. Door de lange levertijd van aangepaste fietsen is dit het moment om een keuze te maken. Zo bent u er zeker van dat u deze zomer kunt genieten van uw fiets. Koopt u voor 15 maart 2021 een fiets bij ons krijgt u de kleur naar keuze gratis.

Adviesgesprek

Voor een adviesgesprek kunt u reserveren via ons telefoonnummer 0223 75 49 69 of mail adres info@zorgoutletdebetue reserveren. U kunt ook op de bonnefooi komen. Er zijn verschillende ruimtes om te wachten op een adviesgesprek. En zo als het hoort bij Zorgoutlet De Betue krijgt u gratis een vers kopje koffie en een overheerlijke appeltaartje.

Zorgoutlet De Betue is partner van Doortrappen.nl. Het programma Doortrappen is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, en wordt uitgevoerd door Twijnstra Gudde, bureau Ideate en met medewerking van partners als VVN, VeiligheidNL, BOVAG, Fietsersbond en o.a. Sportservice Noord-Holland en gemeente Schagen, Hollands Kroon en Den Helder. Op de site www.doortrappen.nl zijn handige tips en weetjes over veilig blijven fietsen tot je 100ste te vinden.

Tot 5, 6 en/of 7 maart 2021. Nieuweweg 3 Anna Paulowna.