Be Quick

BERGEN - De oud papier container van gymvereniging Be Quick staat vrijdagmiddag 5 maart vanaf 15.00 uur en zaterdag 6 maart tot 12 uur op het parkeerterrein Mericilaan, voormalig terrein zusters Ursulinen. Bedankt als u op deze wijze de vereniging wilt steunen.

Berdos

BERGEN - De papiercontainer van Handbalvereniging Berdos staat zaterdag 27 februari aan de Bergerweg (naast het tankstation). De vereniging is blij met oud papier en karton. Belangstellenden kunnen daar terecht van 9.00 tot en met 12.00 uur. De container staat daar elke laatste zaterdag van de maand. Doe de vereniging een plezier en breng uw oud papier en karton.

Taalmaatje

REGIO - Stichting Welzijn Bergen zoekt taalmaatjes. Taalmaatjes zijn vrijwilligers (m/v) die mensen voor wie het Nederlands geen moedertaal is en voor mensen die laaggeletterd, analfabeet zijn, te helpen de Nederlandse taal te gaan spreken, begrijpen en te lezen. Vragen of meer informatie via Yvonne Ruiter. Belangstellenden kunnen zich bij haar ook aanmelden voor het aanmeldingsgesprek voor taalmaatjes. Telefoonnummer 06-82320746 of y.ruiter@welzijnbergen.nl.