Marcel Janson.
Marcel Janson. (Foto: aangeleverd)

'We willen het stukje persoonlijk advies in ere houden'

JULIANADORP - "Ondanks deze heftige coronatijden wil ik voor onze klanten bereikbaar blijven. Van huis uit zijn we geen internetverkoper, maar hebben we onze naam juist gevestigd door middel van persoonlijk contact en een daaruit voortvloeiend advies op maat."

Janson Schoenen di. t/m zat. telefonisch bereikbaar van 12.00 tot 17.00

Erkend gediplomeerd schoenhersteller Marcel Janson startte in '92 zijn bedrijf Janson Schoenen en Schoenmakerij in winkelcentrum Dorperweerth. Inmiddels stevig verankerd in de Helderse gemeenschap transformeerde Marcel zijn bedrijf van erkend schoenhersteller naar een complete schoenenwinkel met gerenommeerde merken. Helaas is ook deze winkel sinds half december van het vorig jaar gesloten. "Als kleine zelfstandige ondernemer wil ik mijn klanten toch van dienst kunnen zijn, uiteraard met inachtneming van de RIVM-regels. Daarom streef ik ernaar vanaf heden van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur open te zijn voor het bestellen en afhalen van schoenen, voor reparaties en de sleutelservice. In de tijd daaromheen ben ik de klanten op afstand graag van dienst. Ik hoop dat onze klanten begrip voor deze modus kunnen opbrengen en de weg naar onze winkel blijven vinden, totdat betere tijden zich aandienen. Eén van de weinige voordelen van corona is de behoorlijke voorraad die ik nog in huis heb, terwijl de voorjaarscollectie ook weer binnenkomt. Er is dus een ruime keuze. Wanneer de klant uit beide collecties een keuze maakt, bieden we voor het tweede paar een aantrekkelijke korting aan."

Gezond en modisch

De collectie bij Janson Schoenen en Schoenmakerij biedt een grote keuze voor dames, heren en kinderen en is zowel gezond als modisch te noemen. "Zo zijn de merken MBT en Xsensible echt comfortabel voor de spieren en gewrichten en bieden onze compressie- en wandelsokken van Sockwell ondersteuning voor fittere voeten en benen. Daarnaast verkopen we merken als Birkenstock, Clarks, Loints, Sioux Keen en Tofvel. Maar net zo goed bieden we een grote keuze in modische schoenen als pumps en sneakers."

Marcel Janson hoopt op deze manier zo flexibel mogelijk te zijn naar zijn klanten toe. "Service en aandacht zijn altijd belangrijk geweest voor ons en dat is nu niet anders. Zeker in deze tijd", besluit hij. Neem daarom telefonisch contact op met deze ondernemer op dinsdag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur via nummer 06-55387131 of kom langs!