Eva Louwe bij de mooie Suzuki modellen.
Eva Louwe bij de mooie Suzuki modellen. (Foto: aangeleverd)

‘Wij gaan met de auto naar de klant toe!’

DEN HELDER -De werkplaatsen zijn geopend en de showrooms gesloten. Toch gaat de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s door. Hoe werkt dat in de praktijk bij Autobedrijf J&S? Een showroombezoek is niet mogelijk. Bij Autobedrijf J&S gaan ze met de auto naar de klant toe. Het persoonlijke contact wat J&S al jaren heeft met de klant wordt nu versterkt.

Tijdens Lockdown kijkt Autobedrijf J&S met klant naar beste oplossing

"Wat wel duidelijk is dat de gebruikte auto nu beter verkoopt dan de nieuwe voertuigen. Dit is een trend die door het hele land te zien is", weet Eva Louwe van Autobedrijf J&S. Bij de Suzuki-dealer in Den Helder voorspellen ze dat daar wel verandering in gaat komen.

Proefritten

Eva: "Mede doordat volgende week de showrooms weer open mogen op afspraak. Dit geeft toch de mogelijkheid om meerdere modellen te vergelijken. De klant kan thuis op zijn of haar gemak proefritten maken. We volgen daarbij absoluut geen vast patroon, net zoals al onze andere diensten. We kijken per klant naar de persoon en passen de afspraak daar op aan. Maatwerk dus."

Suzuki is constant in beweging, hetgeen gepaard gaat met een vele interessante veranderingen. De Suzuki Vitara en Scross waren vorig jaar al leverbaar met een Smart Hybrid systeem.

Atletisch design

De zuinige SUV’s van Suzuki zijn nu ook leverbaar met automaat én hebben een trekgewicht van 1500 kg! “Vooral het laatste is jarenlang een groot gemis geweest voor onze caravanbezitters”, meldt Johan Louwe van Autobedrijf J&S. "De S-cross en Vitara zijn overigens niet de enige auto’s die met een automaat en hybridesysteem leverbaar zijn. De jongste telg in de Suzuki-familie is de Suzuki Swace. Deze ruime station beschikt over een atletisch design met de focus op ultiem rijcomfort. De Swace is voorzien van een Full Hybrid systeem.

Betrouwbaarheid staat bij J & S hoog in het vaandel. Daarom levert Suzuki sinds 2021 alle auto’s met zes jaar garantie! Uiteraard is het bedrijf daarmee ook hét adres voor occasionverkoop.

Informatie

Bel voor een afspraak en voor meer informatie naar Autobedrijf J & S , Ambachtsweg 4 , 1785 AJ te Den Helder , Tel. 0223 – 635744 of kijk op www.autobedrijfjens.nl


.