Vlnr: Elco van Wijk van Keukenstunter, Sanistunter Alkmaar, Dennis Engelsma (sponsorcommissie Tornado) en Tornado-voorzitter Martijn Agterberg.
Vlnr: Elco van Wijk van Keukenstunter, Sanistunter Alkmaar, Dennis Engelsma (sponsorcommissie Tornado) en Tornado-voorzitter Martijn Agterberg. (Foto: Aangeleverd)

Handbalvereniging Tornado blij met nieuwe hoofdsponsor

Sport

HEERHUGOWAARD - Na de rustige periode heeft Tornado weer een positief lichtpuntje. KeukenStunter- en SaniStunter Alkmaar heeft zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract als hoofdsponsor van de Waardse handbalvereniging. 

Dames Senioren 1 en Dames junioren A1 worden in compleet nieuwe gesponsorde tenues en trainingspakken gestoken en er zijn diverse uitingen op en rond het veld voor de promotie van de Alkmaarse Stunters. Eigenaar Elco van Wijk is een bekende binnen de Tornado-familie, daar zijn dochter Demi in de C1 speelt. “We gaan ervan uit dat de samenwerking voor beide partijen een positieve bijdrage oplevert en wie weet speelt Demi nog eens in een door haar vader gesponsord team.” 

Tornado wenst KeukenStunter/SaniStunter Alkmaar een warm welkom bij de club en is erg blij met de overeenkomst. 

Meer over Tornado vind je op www.hv-tornado.nl en www.facebook.com/hv.tornado.