Team Restaurant ‘t Sluisje/Sterck Makelaars jaarwinnaar.
Team Restaurant ‘t Sluisje/Sterck Makelaars jaarwinnaar. (Foto: Aangeleverd)

Team ‘t Sluisje/Sterck Makelaars jaarwinnaar bij ORA/Tijd PD Bedrijvengolfcompetitie

ALKMAAR - Het was alweer de laatste ronde van de ORA/Tijd PD Bedrijvengolfcompetitie. De wedstrijd ging donderdag 23 september over achttien holes en de 48 deelnemers waagden nog één laatste poging om in het klassement te stijgen. Ook waren er deze dag diverse dagprijzen te winnen, waaronder de neary op hole 8 en de longest drive op hole 13. 

De neary werd geslagen door Johan Garrelfs (Johanna's Hof/Persoonality/Technobis); laat in de ronde wist hij alle anderen achter zich te laten. De longest drive bij de dames werd behaald door Andrea de Groot (C.A.de Groot/Koks), zij wist haar bal keurig op de fairway te houden met de lastige wind. Bij de heren was het opkomend talent Jeroen Stoop (FFA/Stoopos/Schot) die met een hele verre afslag de prachtige prijs bestaande uit diverse kazen mocht komen ophalen. Bij de beste Bruto viel Garrelfs wederom in de prijzen; tachtig slagen was een prima score onder de winderige omstandigheden op de Alkmaarse golfbaan. Netto was J. Timmerman (HBR) op dreef met 41 stablefordpunten. 

Dagsucces

Zijn score was uiteraard ook medebepalend voor het dagsucces van HBR. De winnaar van vorig jaar won de laatste wedstrijd van dit seizoen met een eindscore van 123 punten. Het team van Nic Oud/Vos Makelaardij werd tweede met 121 punten, gevolgd door RSM Niehe Lancee/van Diepen van der Kroef met 118 punten. 

In het eindklassement veranderde er weinig. Het team van HBR (20 punten) klom dankzij de dagzege naar de derde plek en op de tweede plek eindigde het team van C.A de Groot /Koks (24 punten). Maar de onbetwiste winnaar werd het team van 't Sluisje/Sterck Makelaars met maar liefst 31 punten. Ook de keukenbrigade verdiende deze dag een hoofdprijs, zij trakteerden de deelnemers met diverse heerlijke gangen. Na het diner ging de muziek wat harder en maakte DJ Michael er nog een prachtig slot van. 

Captainsday

Helaas is het seizoen nu voorbij, als is er voor de captains van alle teams nog de Captainsday. Wil je volgend jaar meedoen aan de Bedrijvengolfcompetitie? Meld je dan bij Ron Huiberts. Meer info op www.tijd-pd.nl.

Uitslagen slotdag

1) HBR (123); 2). Nic Oud/Vos Makelaardij (121); 3) RSM Niehe Lancee/Van Diepen/vd Kroef (118); 4) Johanna’sHof/Persoonality/Technobis (116); 5) Tijd PD/De Hooge Waerder (112); 6) Rodi Media/Excellentum/RPA (111); 7) C.A.de Groot/Koks (111). 

Eindklassement

1) ’t Sluisje/Sterck Makelaars (31); 2) C.A.de Groot/Koks (24); 3) HBR (20).