Carolien overhandigt het eerste exemplaar van het jubileumboekje van Activiteitendag de Horst aan wethouder Annette Groot van gemeente Heerhugowaard.
Carolien overhandigt het eerste exemplaar van het jubileumboekje van Activiteitendag de Horst aan wethouder Annette Groot van gemeente Heerhugowaard. (Foto: Theo Annes)

Vijf jaar Activiteitendag de Horst

Vervolg van de voorpagina

Carolien: "We verwelkomen regelmatig nieuwe deelnemers, maar pijnlijk is ook dat we soms afscheid van deelnemers moeten nemen, omdat zij of naar het verzorgingshuis verhuizen of komen te overlijden.'' Zo is deelnemer Peter lange tijd een vaste gast op de Activiteitendag. "Peter is ziek”, vertelt Carolien. "Hij woont op loopafstand van De Horst maar kan de laatste maanden steeds minder komen. Peter had een duofiets in bruikleen en via bemiddeling van zijn zuster, die bij Magentazorg werkt, mocht de duofiets aan een goed doel gegeven worden. En dat goede doel, dat werden wij. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Ik kijk met heel veel plezier terug op vijf jaar Activiteitendag de Horst en ga met net zoveel plezier nog jaren door."