Rolstoelbasketbal.
Rolstoelbasketbal. (Foto: Fonds Gehandicaptensport)

Doe mee met Samen Sportief Club

HEERHUGOWAARD - Ben jij sportief? Hou je van samen bewegen? Heb je een lichamelijke beperking? Meld je dan nu aan voor de Samen Sportief Club van Heerhugowaard Sport NV.

Sporten met een beperking: elke week wat anders

Wie lid wordt van de Samen Sportief Club kan elke week meedoen aan een training waarin telkens een andere sport centraal staat. Uiteraard wordt er gesport onder leiding van een gecertificeerd sportdocent.

Clinic

Ook komt er af en toe een (lokale) sportbeoefenaar langs om over zijn of haar sport te vertellen en een clinic te verzorgen. En dat voor maar 2,60 euro per training! Uiteraard wordt bij de trainingen rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Huygenpas

De Samen Sportief Club is er voor kinderen tussen de zes en zeventien jaar met een beperking. De trainingen zijn elke donderdagmiddag van 16.15 tot 17.30 uur in Sporthal De Draai. Indien gewenst kan de Huygenpas hiervoor worden ingezet.


Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar sportenbewegen@heerhugowaardsport.nl onder vermelding van Samen Sportief Club of vul het formulier in op www.heerhugowaardsport.nl.