FC Barcelona organiseert een voetbalevenement voor de jeugd op sportpark De Kabel.
FC Barcelona organiseert een voetbalevenement voor de jeugd op sportpark De Kabel. (Foto: Aangeleverd)

Barça Academy bij SVW '27

HEERHUGOWAARD - FC Barcelona organiseert in de meivakantie een driedaags voetbalkamp bij SVW ’27 in Heerhugowaard. Van 2 tot en met 4 mei strijkt de Barça Academy neer op sportpark De Kabel. Alle jongens en meisjes, voetballers én keepers, in de leeftijdscategorie zes tot en met zestien jaar, kunnen zich aanmelden. Uiteraard is de doorgang van het evenement, met het oog op de coronapandemie, onder voorbehoud.

Wat kun je verwachten van je deelname aan de Barça Academy? Drie dagen lang volg je twee trainingen per dag onder leiding van oefenmeesters van FC Barcelona. Dat zal zijn van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Elke dag wordt er een smakelijke lunch voor je verzorgd. Voor alle deelnemers ligt originele FC Barcelona-merchandise klaar, waaronder een trainingstenue, bidon en rugtas. Ook wordt er een FC Barcelona-voetbalquiz gehouden.

Inzet worden beloond

Het loont zeker de moeite om je van je beste kant te laten zien tijdens deze driedaagse, want er zijn diverse prijzen voor de beste speler en sterkste persoonlijkheid te verdienen, waaronder een gesigneerd shirt en gesigneerde foto's van het elftal en de sterspelers. Ook ontvangen de prijswinnaars een certificaat met handtekeningen. De grootste talenten maken bovendien kans om uitgenodigd te worden voor trainingen in Barcelona door trainers van de club.


Iets voor jou? Schrijf je nu in via

www.barcaacademy.nl.