Voorzitter Kees Tesselaar (r) en penningmeester Gerald Sprenkeling van het hertenkamp nemen de cheque in ontvangst van Rianne van Diepen-Feld, voorzitter van Stichting Avond4Daagse Heerhugowaard.
Voorzitter Kees Tesselaar (r) en penningmeester Gerald Sprenkeling van het hertenkamp nemen de cheque in ontvangst van Rianne van Diepen-Feld, voorzitter van Stichting Avond4Daagse Heerhugowaard. (Foto: Aangeleverd)

A4D Home Edition deelt cheques uit

HEERHUGOWAARD - Voor iedere deelnemer die zich vorig jaar ingeschreven had voor de A4D Home Edition doneert de Stichting Avond4Daagse Heerhugowaard een euro aan een goed doel. Zaterdag 27 maart kon de stichting daardoor het hertenkamp aan de Dreef en kinderboerderij De Bongelaar verblijden met een cheque ter waarde van € 200,-. Tegelijk met deze overhandiging wordt het startschot gegeven voor A4D Home Edition 2021.

Startschot voor aanmelden vierdaagse van 2021

"Met de Home Edition bieden wij iedereen in Heerhugowaard en omstreken de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen", vertelt Rick Boeren namens de Stichting Avond4Daagse Heerhugowaard. "Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent, maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin."

Uitdaging

Deelnemers kunnen de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni. Als er tussen de eerste en de vierde dag maar maximaal twee weken zitten, benadrukt Rick. "Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen 's avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Heb je binnen veertien dagen je loopjes volbracht dan komt een vrijwilliger van de A4D Heerhugowaard jouw welverdiende medaille bij je thuis brengen."

Vier dagen lopen in je eigen tijd

Lokaal goed doel

Voor iedere wandelaar doneert de Stichting Avond4Daagse Heerhugowaard ook dit jaar weer een euro aan een lokaal goed doel. Dit jaar is dat de Voedselbank.


Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op www.avond4daagse-heerhugowaard.nl.

Bij kinderboerderij De Bongelaar nam Daniëlle (r) de cheque in ontvangst uit handen van Rianne van Diepen-Feld.