Vinden jullie het gouden ei? Goed zoeken hoor!
Vinden jullie het gouden ei? Goed zoeken hoor! (Foto: Stockfoto)

Vind jij het gouden ei in het park?

REGIO - Zoek in een van de honderd stadsparken in Nederland naar paaseieren met deze leuke Paas Game! Onder meer in de park de Egmonderhout in Alkmaar kun je op zoek gaan naar paaseieren. Lijkt het je leuk? Lees dan snel verder!

Jippie, Pasen! Paaseieren zoeken is voor veel kinderen toch wel een van de hoogtepunten van Pasen. Met deze leuke Paas Game kan dat in maar liefst honderd stadsparken in Nederland, waaronder dus de Egmonderhout in Alkmaar. Ver reizen is dus niet nodig voor deze leuke paasactiviteit. Echt een geweldig gezinsuitje voor het paasweekend!

Over het spel

De paashaas heeft alle eieren verstopt in het park, maar zij heeft per ongeluk ook het Gouden Ei verstopt… Deze is van de koning en moet zo snel mogelijk worden gevonden! Dit kunnen jullie doen door leuke foto- en video-opdrachten uit te voeren en raadsels op te lossen. Helpen jullie mee?

Reserveer nu je tijdslot

De Paas Game speel je gewoon op je eigen smartphone in het park om de hoek. Na het boeken ontvang je automatisch de exacte startlocatie, speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Alles is geautomatiseerd waardoor je geen andere mensen tegenkomt. Om enorme drukte in het park te voorkomen kan er alleen in tijdsloten gereserveerd worden.

Handig om te weten: je kunt de Paas Game ook in de dagen net voor en net na Pasen spelen.

Doe je mee?

De kosten voor de Paas Game zijn €9,99 per gezin. Kijk voor meer info en om te reserveren op www.onlinesocialgames.com en zoek op 'Paas Game'.

(Bron: kidsproof/nl/noord-holland)