Bij EP:Beerepoot staan alle producten demonstratieklaar.
Bij EP:Beerepoot staan alle producten demonstratieklaar. (Foto: aangeleverd)

Demodays bij EP:Beerepoot

REGIO - Wat een enthousiasme in de filialen van EP:Beerepoot tijdens de Demodays deze maand. Elke dag zijn er demonstraties van de mooiste merken. 

Tijdens deze Demodays leren klanten meer over streaming audio, maken zij kennis met de nieuwste innovaties op de witgoedafdeling en komen zij alles te weten over OLED en QLED televisies. Bovendien kunnen klanten ook al hun vragen stellen over stoomovens, inductiekookplaten en keukenmachines. Ervaar zelf alle smaaksensaties op koffie-gebied en ontdek de veelzijdigheid van de nieuwste Dyson-producten.

Bij EP:Beerepoot kunt u de verschillen tussen OLED en NEO QLED, maar ook full HD, 4K en 8K zelf ervaren. Hoe kookt u met RVS pannen op inductie? Op de kookafdeling van EP:Beerepoot in Hoorn worden meerdere dagen per week demonstraties gegeven van de beste pannen, inbouwapparaten, robuuste keukenmachines en handige kookaccessoires. Hoe maakt u uw huis slim schoon? Hoe wast u snel en energiezuinig? Op al deze vragen kunt u in de winkels van EP:Beerepoot dankzij de unieke merkdemonstraties het antwoord krijgen.

Bij EP:Beerepoot staan alle producten demonstratieklaar. Kom ook horen, zien, voelen en proeven. Het is uniek, leerzaam en gezellig. En natuurlijk profiteert u ook van mooie aanbiedingen, met persoonlijk advies en de service die u van EP:Beerepoot gewend bent. De Demodays lopen nog tot eind oktober.

Een greep uit de demonstraties staat in de folder bij deze krant. Kijk voor het demoprogramma ook op www.epbeerepoot.nl/demodays. De ervaren adviseurs staan voor u klaar. EP:Beerepoot in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.