Kinderen groeien en bloeien.
Kinderen groeien en bloeien. (Foto: Adobe Stock)

Voorschoolse educatie in peuterspeelzaal Kindcentrum De Boomladder

HEERHUGOWAARD - Vanaf januari 2022 zal er ook voorschoolse educatie (VE) worden aangeboden in de peuterspeelzaal van Kindcentrum De Boomladder. 

VE is bedoeld voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar die extra hulp kunnen gebruiken bij hun taalontwikkeling. Via de VE methode Uk en Puk worden de kinderen op een speelse manier gestimuleerd. Zo kunnen zij een goede start maken in groep 1. Kindcentrum De Boomladder biedt ook kinderdagopvang voor kinderen vanaf 10 weken oud. Met de basisschool, kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak is de doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar gegarandeerd.

Talentgericht

Erna Driest, directeur: “Heb je jonge kinderen, dan nodigen we je van harte uit voor een rondleiding door ons kindcentrum. Ons kindcentrum heeft als speerpunten: rust, huiselijkheid en talentgericht. In deze sfeer bieden we een rustige en veilige omgeving voor de kinderen zodat zij hun talenten volop kunnen ontwikkelen. Dit kunnen we je wel vertellen, maar moet je vooral zélf ervaren. Op afspraak geven we je graag een rondleiding.”.


Meer informatie is te vinden op www.deboomladder.nl.

Talenten ontwikkelen bij VE De Boomladder.