Er kan weer lekker gestruind worden tussen de boeken.
Er kan weer lekker gestruind worden tussen de boeken. (Foto: Pixabay)

Bibliotheek vanaf maandag weer ‘normaal’ open

Algemeen

HEERHUGOWAARD - Alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard, dus ook die in Heerhugowaard, zijn vanaf maandag 6 september weer open zonder de beperkende openingstijden die tijdens corona werden gehanteerd. 

Erna Winters, directeur ABC Huis (een bestuurlijke fusie tussen Bibliotheek Kennemerwaard en Artiance) is verheugd dat de deuren van de bibliotheken weer maximaal open kunnen: “Tijdens corona hebben we onze dienstverlening moeten aanpassen en vooral digitaal voortgezet. We hebben de AfhaalBieb georganiseerd, waardoor leden gereserveerde boeken konden ophalen. Afgelopen maanden zijn de openingstijden van de vestigingen weer uitgebreid maar nog niet alle vestigingen waren volledig open. Vanaf 6 september hanteren we de openingstijden zoals iedereen dat van ons gewend was, inclusief de zondagopenstelling van de vestiging in Alkmaar Centrum die vanaf 12 september ingaat. Ook onze cursussen, inloopspreekuren en lezingen zijn weer opgestart. We verheugen ons op je bezoek!”

Maatregelen

Met inachtneming van de maatregelen om een ieders veiligheid te waarborgen zijn bezoekers van harte welkom in de vestigingen. Houd bij je bezoek wel rekening met de geldende coronamaatregelen die te vinden zijn op www.bknw.nl/corona en in de bibliotheek zelf.