Richard Borremans traint de jongste leden van de vereniging, de kabouters.
Richard Borremans traint de jongste leden van de vereniging, de kabouters. (Foto: Aangeleverd)

Voetbalvereniging SVW ‘27 volop in beweging

Sport

HEERHUGOWAARD - Nu het nieuwe seizoen in de startblokken staat zijn de trainingen en oefenwedstrijden bij de voetbalvereniging SVW ‘27 weer begonnen. 

SVW ‘27, de oudste voetbalvereniging van Heerhugowaard, is gevestigd in het oude centrum en speelt zijn thuiswedstrijden op sportpark De Kabel aan de Parklaan 3. Bij de vereniging kan men voetballen in alle leeftijdsgroepen. De allerkleinsten spelen bij de kabouters, terwijl de oudste leden zich dinsdagochtend om 10.00 uur op de club melden voor het Walking Football. Voor de senioren is er binnen de vereniging de mogelijkheid om op zaterdag en/ of zondag deel te nemen aan de competitie van de KNVB. Of kies voor de 7x7 competitie op de vrijdagavond. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden kan worden opgevraagd bij Peter de Boer via kledingfonds@svw27.nl.

Zaalvoetbal

Dit seizoen zijn er ook diverse elftallen voor meisjes en vrouwen binnen de vereniging en er is een zaalvoetbalafdeling voor de jeugd en senioren: vrouwen en mannen. De kabouters beginnen zaterdag 4 september met de eerste training op het hoofdveld. Ze worden getraind door Richard Borremans, die ondersteund wordt door enkele enthousiaste ouders. 

Aanmelden

Wil je graag komen voetballen bij SVW ‘27? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@svw27.nl of ga naar www.svw27.nl en vul het digitale aanmeldingsformulier in. Een keertje komen kijken op sportpark De Kabel mag uiteraard ook!