Lotte Prins.
Lotte Prins. (Foto: aangeleverd)

Prins Huidtherapie opent deuren

SINT PANCRAS - Na een jaar voorbereiding is op 1 september de praktijk voor Huidtherapie van Lotte Prins uit Sint Pancras geopend. Volgens eigen zeggen gaat een droom in vervulling. 

“Ik ben sinds 2006 werkzaam als huidtherapeut en nu zijn alle omstandigheden perfect om deze stap te zetten. Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel zelfvertrouwen, weet ik waar mijn krachten liggen en welke typen behandelingen ik graag aan wil bieden.” "De huid is jouw visitekaartje. Maar wat als je géén goede huid hebt? Acné(-littekens), pigmentvlekken, geïrriteerde of droge huid, overbeharing, gesprongen bloedvaatjes, littekens of een doffe, vermoeide of verouderde huid; het zijn allemaal huidklachten waar mensen erg onzeker van kunnen worden. Veel mensen weten ook niet goed hoe ze hun huidklacht kunnen verbeteren om weer beter in hun vel te gaan zitten. Door middel van het gratis intakegesprek kan ik potentiële patiënten zorgvuldig informeren over een mogelijk behandelplan.”

Prins Huidtherapie is een toonaangevende en laagdrempelige huidtherapie praktijk gevestigd aan de Bovenweg in Sint Pancras en biedt zowel paramedische (vergoede zorg) als cosmetische (niet vergoede zorg) behandelingen voor de huid aan mensen die zich storen aan hun huidklachten. “Het is dan ook mijn missie om mensen met onzekerheden over hun huid te helpen met mijn complete aanbod en persoonlijke aanpak.” 

Open dag

Meer informatie op www.prinshuidtherapie.nl of kom naar de open dag op zondag 12 september 10.00 tot 16.00 uur.