Vlnr. Trijntje Johanne Visser, Joris Koning, Wim Nugteren en Ellen de Jong vormen samen met Fred Ruiten de Programmacommissie.
Vlnr. Trijntje Johanne Visser, Joris Koning, Wim Nugteren en Ellen de Jong vormen samen met Fred Ruiten de Programmacommissie. (Foto: Aangeleverd)

Wat vindt u belangrijk in nieuwe gemeente?

DIJK EN WAARD - ChristenUnie Dijk en Waard gaat starten met het schrijven van het verkiezingsprogramma voor de herindelingsverkiezingen van 24 november 2021.

"Wij denken te weten wat belangrijk is voor de nieuwe gemeente, maar wij gaan er vanuit dat u dat nog beter weet en willen graag van u weten wat er speelt in onze prachtige woonkernen."

Hoopvolle toekomst

"Wij willen samen met u op zoek naar een hoopvolle toekomst waarin gekozen wordt voor wat écht telt in onze nieuwe fusiegemeente Dijk en Waard. Wat vindt u van onze voorzieningen, wat is er van belang in uw buurt, uw woonkern et cetera? Welke verbeterpunten zijn er? Graag hadden wij u willen ontmoeten in één van de kernen om dat met u te bespreken, maar de coronacrisis verhindert dat helaas!

Mail of schrijf

Echter, u kunt wel schriftelijk reageren en ons op de hoogte brengen van uw ideeën en meningen. Graag nodigen wij u hiertoe uit. Mail ons via fractie@christenunielangedijk.nl of t.j.visser-hogeterp@heerhugowaard.christenunie.nl. Of schrijf ons een brief: ChristenUnie Dijk en Waard, p/a de Wup 3, 1721 EA in Broek op Langedijk. Wij hopen dat wij een reactie van u mogen ontvangen."


Kijk ook eens op heerhugowaard.christenunie.nl, langedijk.christenunie.nl (er is nog geen gezamenlijke website) en de social-mediakanalen van beide fracties.

De ChristenUnie wil graag horen wat u ervan vindt.