Nog meer rijplezier met TWINGO electric.
Nog meer rijplezier met TWINGO electric. (Foto: aangeleverd)

Stokman weer geopend op afspraak: ook voor proefritten

ALKMAAR – De showrooms van Stokman zijn afgelopen week weer geopend. Kees Jansen, Sales Manager bij Stokman: "Vanaf december waren onze showrooms gesloten. Sindsdien hebben wij advies op afstand gegeven en hebben we vele proefritten en afleveringen bij de klant thuis gedaan. Dit heeft echt mooie verhalen opgeleverd, waar we over jaren nog over spreken. Maar het was ook heerlijk om de afgelopen dagen weer mensen in de showrooms te ontvangen. Hier kunnen we toch een stuk makkelijk het juiste advies geven voor een belangrijke aanschaf wat een auto toch is voor de meeste mensen."

Alle hygiëne-maatregelen zijn van toepassing, aldus Jansen: "Alle bureau’s hebben wij uitgerust met een spatscherm om zo comfortabel, maar ook veilig in gesprek te kunnen gaan." Tegelijk met de heropening van de showrooms start Stokman met de jaarlijkse bedrijfswagenshow. Deze maand profiteren klanten bij aankoop van een Kangoo Express, Trafic of Master van alle acties in één keer: extra hoge korting, lage rente en vier jaar gratis onderhoud. Deze actie duurt t/m 31 maart. Groot nieuws is er bij Dacia te melden. De volledig vernieuwde Sandero en Sandero Stepway zijn onlangs gearriveerd. Deze auto is door de pers erg enthousiast ontvangen. Het team van Stokman Dacia laat klanten graag de mogelijkheden zien; er is nu ook een volledige automaat beschikbaar op de Sandero.

TWINGO Electric

Met de volledig elektrisch aangedreven TWINGO Electric biedt Renault een uitvoering met veel rijplezier en comfort. Met zijn 100% elektrische aandrijving is de Renault TWINGO Electric de grote vedette in het drukke stadsverkeer.


Renault heeft zijn verregaande expertise op het gebied van compacte stadsauto's optimaal benut om een elektrische auto te ontwikkelen die qua rijgedrag, actieradius en functionaliteit perfect aansluit op de behoeften van hedendaagse stadsrijders. Net als de TWINGO met verbrandingsmotor biedt de nieuwe TWINGO Electric de kortste draaicirkel in deze klasse. Achterwielaandrijving in combinatie met verschillende rijmodi maken het rijden nog leuker. Dankzij de 22 kWh-batterij hoeft de TWINGO Electric slechts één keer per week te worden opgeladen als die voornamelijk in stadsverkeer gebruikt wordt. De TWINGO leent zich ook voor langere ritten met een actieradius van 270 kilometer volgens de WLTP City-cyclus en 190 kilometer in de gecombineerde WLTP-cyclus -lader, waarmee de TWINGO Electric t/m een snelheid van 22 kW (AC) laadt.


De nieuwe TWINGO Electric staat bij elke Stokman-vestiging klaar voor een proefrit.

In maart profiteren klanten van de introductiepremie van 1500 euro.