De Vries Caravans naar hoger level

HEERHUGOWAARD - Veiligheid staat bij De Vries Caravans (dealer van Dethleffs en Hobby) voorop, zeker in deze rare tijd met een Corona pandemie.

"Op vakantie, prima maar in je eigen ‘Bubble’ en in je eigen caravan", zegt Arjan de Vries. "Daarom hebben wij het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in het upgraden van onze werkplaats, met onder meer nieuwe gevelbekleding aan de buitenkant en nieuw schilderwerk aan de binnenzijde. Klaar voor de toekomst! Mede door het plaatsen van een extra remmentestbank kunnen we in de werkplaats meer onderhoudsbeurten inplannen."

Erwin Hymer certificering

De Erwin Hymer Group (waar het merk Dethleffs onder valt) hanteert zeer strenge eisen voor de werkplaats van hun aangesloten dealerbedrijven. Er wordt door de onafhankelijke TÜV Süd gekeken naar de uitrusting van de werkplaats. Deze dient op het gewenste niveau te zijn voor de benodigde werkzaamheden. Tevens wordt er goed gekeken naar de aanwezige algemene kennis, maar natuurlijk ook naar de merk-specifieke kennis. De Vries is zeer trots op het feit dat zij als caravanbedrijf dit Hymer-certificaat heeft mogen ontvangen. Dit geeft u als klant de zekerheid en het vertrouwen dat uw caravan of camper in goede handen is bij De Vries caravans.

BOVAG schadeherstel

Om het servicepakket nog verder uit te breiden heeft De Vries Caravans zich aangesloten bij ‘BOVAG schadeherstel’ en ‘DealerRepair’. Arjan: "Voor u als klant betekent dat, dat de Vries als reparatiebedrijf de schade aan uw caravan mag repareren van uw verzekeringsmaatschappij. Fijn dat u gewoon bij uw eigen dealer terecht kunt voor grote en kleine schades.


Verstandig is het om tijdig een afspraak te maken met de afdeling verkoop voor de aanschaf van een nieuwe caravan of met de werkplaats voor de BOVAG onderhoudsbeurt en keuring, nieuwe banden of het laten monteren van accessoires."


Een afspraak maken voor een keuring of onderhoudsbeurt? Bel de werkplaats van De Vries Caravans via 072-5714252.