De JAC staat nu in de showroom en is beschikbaar voor proefritten
De JAC staat nu in de showroom en is beschikbaar voor proefritten (Foto: aangeleverd)

Honderd procent elektrische JAC te koop bij Klaver

ALKMAAR - Klaver Auto is dealer voor de Kop van Noord Holland voor de elektrische JAC geworden. De JAC iEV7S is de goedkoopste volledig elektrische SUV op de Nederlandse markt, leverbaar vanaf € 29.900,- inclusief BTW/BPM. Private Lease is hij al beschikbaar vanaf € 449,- per maand (60 maanden / 10.000 kilometer). De JAC staat nu in de showroom en is beschikbaar voor proefritten.

In twaalf seconden van 0 naar 100 km/u

Ondanks de scherpe prijs is deze elektrische cross-over zeer compleet, met onder meer standaard een 360°-camera, stoelverwarming, lederen bekleding, automatische airco, 8 inch touchscreen, navigatie-mogelijkheid via smartphone, parkeersensoren en Bluetooth. Kies uit wit, zwart metallic en grijs metallic. Alle genoemde opties zijn standaard aanwezig en is de JAC uit voorraad leverbaar.

Topsnelheid

Het eerste model dat JAC in Nederland voert is een redelijk compacte cross-over met een lengte van 4,14 meter. Hij is 1,75 meter breed, 1,56 meter hoog en wordt aangedreven door een 85 kW (114 PK) elektromotor met een koppel van 260 Nm.


De topsnelheid bedraagt 132 km/u, hij accelereert in twaalf seconden van nul naar honderd kilometer per uur en heeft een NEDC-rijbereik tot 300 kilometer. In de praktijk zo'n 240 kilometer. Aan de AC-lader kun je hem met 6,6 kW opladen, aan de DC-snellader bedraagt het laadvermogen 60 kW.

Europese markt

JAC Motors is een oud Chinees staatsbedrijf uit 1964 en heeft een behoorlijk groot modellengamma maar voert in Nederland momenteel eerst de JAC iEV7S. Later volgen de grotere SUV, eveneens honderd procent elektrisch.

Elke Klaver van Klaver Auto is erg blij: ''Wij zien natuurlijk meer Chinese merken naar de Europese markt komen. Met de komst van de JAC krijgen we bovendien ook de kans om in onze eigen leasemaatschappij een betaalbare kwalitatieve elektrische auto aan te bieden. De prijzen voor private lease starten bij 449 euro per maand. Voor dat bedrag hoef je dan alleen nog zelf de accu te laden.” Enthousiast geworden voor bezichtiging of proefrit maken? Dat kan uitsluitend op afspraak. Neem contact op via 072-5208898 of ga naar

www.klaverautogroep.nl voor meer info.