Feest bij Tesselaar Makelaardij!
Feest bij Tesselaar Makelaardij! (Foto: Aangeleverd)

Jarige Tesselaar Makelaardij trakteert

HEERHUGOWAARD - Tesselaar Makelaardij is inmiddels vijf jaar een begrip in Heerhugowaard en dat moet gevierd worden! Vijf jaar geleden opende geboren en getogen Waarder Jim Tesselaar zijn eigen kantoor aan Bickerstraat 47, onder de naam Tesselaar Makelaardij.

Het eerste lustrum staat inmiddels in de boeken en er kan worden terug gekeken op een succesvolle periode met vele tevreden klanten. Het team van Tesselaar Makelaardij is dan ook niet voor niks door www.widbm.nl uitgeroepen tot de Beste Makelaar van Heerhugowaard e.o. over 2020 met een 9,9! Het team is de afgelopen jaren uitgebreid en bestaat inmiddels uit zes enthousiaste medewerkers; Jim, Marit, Denise, Elles, Jasper en Jeanette. Om het jubileum te vieren trakteert Tesselaar Makelaardij op een heerlijke taart. Speel jij met de gedachte te gaan verhuizen? Maak dan in de jubileumperiode (tussen 16 en 30 april) een afspraak voor een gratis waardebepaling. Jim komt bij je langs om de waarde van jouw woning te bepalen en trakteert op taart. Leuk om te weten; bij Tesselaar Makelaardij betaal je géén opstart- of intrekkingskosten en wordt alles achteraf via de notaris verrekend. En uiteraard kunnen ze je ook begeleiden bij de aankoop van jouw nieuwe woning!


Voor het maken van een gratis waardebepaling kun je bellen naar het kantoor op 072-3033000 of mailen naar info@tesselaarmakelaardij.nl. Meer info en het huidige woningaanbod vind je op www.tesselaarmakelaardij.nl.