Lekker aan de slag met kwasten en verf.
Lekker aan de slag met kwasten en verf. (Foto: Aangeleverd)

Ontdek kindcentrum De Zonnewijzer

HEERHUGOWAARD - Het bruist van de creativiteit in Kindcentrum De Zonnewijzer. De kinderen kunnen zich na onderwijstijd uitleven op de buitenschoolse opvang met toneel, naaimachines, schilderkwast, hamer en nog veel meer! Creativiteit bevordert het oplossingsvermogen van kinderen en dat komt hen ook in het latere leven ten goede.

Jenaplan kindcentrum met basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!

Kindcentrum De Zonnewijzer is compleet, met de kinderdagopvang voor kinderen vanaf tien weken tot vier jaar. Met de reeds aanwezige Jenaplan basisschool, peuteropvang en buitenschoolse opvang is de doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van nul tot twaalf jaar gerealiseerd. Karel Wolf, directeur onderwijs: "Kinderen kunnen veel van elkaar leren. Dat staat op de Zonnewijzer centraal en zie je terug in ons jenaplan onderwijs, waarin we werken met stamgroepen waarin kinderen van verschillende leeftijden in zitten.

'Kinderen kunnen veel van elkaar leren'

Eigenlijk ligt het kindcentrum in het verlengde van deze gedachte. Dat zie je al snel terug bij de opvang van de kleinste kinderen die straks bij ons komen." "De buitenschoolse opvang sluit nu ook mooi aan bij de jenaplan-filosofie", aldus Anita van Burgel, manager kinderopvang. "Na schooltijd worden de kinderen opgevangen met de kinderen van hun eigen stamgroep en gaat het spelen en ontdekken gewoon door. Houd onze site en Facebook in de gaten!” Meer info op www.kindcentrumdezonnewijzer.nl of bel 072-5721509.