Opvang op maat bij Blosse!
Opvang op maat bij Blosse! (Foto: Stockfoto)

Uitdagende buitenschoolse opvang naar leeftijd bij Komeet en Lux

HEERHUGOWAARD - De buitenschoolse opvang van De Komeet heeft een flinke upgrade ondergaan. Er komen vanuit basisschool de Reflector dagelijks veel kinderen spelen na schooltijd. Om alle kinderen de aandacht te geven die zij verdienen zijn de groepen opgesplitst naar leeftijd. De jongere kinderen blijven lekker in de Komeet en de oudere kinderen gaan naar Lux, in het naastgelegen wijkcentrum De Zon.

Opvang opgesplitst naar leeftijd

Daar is voor de kinderen vanaf zeven jaar een uitdagende speelomgeving gerealiseerd waar zij een breed aanbod aan activiteiten voorgeschoteld krijgen. Eerst is er natuurlijk even tijd om bij te komen van de schooldag met wat drinken en fruit. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit buitenspelen, knutselen, gamen of gewoon lekker lezen in een hoekje.

Opvanglocatie met eigen karakter

Op deze opvanglocatie met haar eigen karakter is persoonlijke aandacht voor de kinderen en hun ouders. Door de nauwe samenwerking met basisschool de Reflector is er een doorgaande ontwikkelingsbegeleiding voor de kinderen. De kinderen worden opgehaald met hun vriendjes uit de klas van de Reflector.

Kom eens langs

Meer weten over onze opvang? Kom gerust eens langs bij de Komeet aan de Hemelboog Binnen 26 en Lux in wijkcentrum De Zon, Brandpunt 1 in Heerhugowaard. Meer info en aanmelden via www.blosse.nl/opvang.