De zusjes Vol vormen samen vocal harmony-group OG3NE. Ook zij zijn te zien en te horen op Heerhugowaard Live 2021.
De zusjes Vol vormen samen vocal harmony-group OG3NE. Ook zij zijn te zien en te horen op Heerhugowaard Live 2021. (Foto: Archief)

Van twee dagen naar één dag

Vervolg van de voorpagina

Iedereen die volledig is gevaccineerd, een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud kan laten zien of kan bewijzen recent (maximaal een half jaar geleden) te zijn hersteld van corona, kan dat coronatoegangsbewijs - in de vorm van een QR-code - verkrijgen via de 

CoronaCheck-app. 

Frietje

De organisatie heeft er vertrouwen in dat het goed gaat. "Bij het voetbal zie je dat het ook goed gaat. De optredens duren tot middernacht, waarna we een rustige uitloop hebben. Tot 00.45 uur kan er nog een frietje gehaald worden bij de kraam van De Goudgele Patat.

Tickets

Dit eerste grote muziekfeest in Heerhugowaard in ruim anderhalf jaar tijd wil je absoluut niet missen! Heb je nog geen tickets? Niet getreurd! Er zijn namelijk nog Regular tickets en een beperkt aantal Golden Circle tickets verkrijgbaar. Met een Golden Circle ticket geniet je tegen een geringe meerprijs van een eigen Golden Circle entree, toiletten, bars en je staat in een vak vooraan bij het podium waar je de artiesten bijna kunt aanraken! 

Heb je nog geen ticket voor Heerhugowaard Live? Regel 'm dan snel!

Heerhugowaard Live 2021 vindt plaats in de grote festivaltent op het ijsbaanterrein aan de Jan Glijnisweg in Heerhugowaard ‘t Kruis. 


Zin in dit muzikale feestje? Tickets zijn uitsluitend te bestellen via de website www.

heerhugowaardlive.nl. Kijk ook op de site voor de exacte timetabel en meer informatie.