De beste kijkoplossing voor uw persoonlijke levensstijl.
De beste kijkoplossing voor uw persoonlijke levensstijl. (Foto: Zeiss.com)

Winkels EyeCare gaan samenwerken

HEERHUGOWAARD - EyeCare Middenwaard en EyeCare Raadhuisplein, beide in Heerhugowaard, gaan samenwerken! Daarvoor wordt de locatie aan het Raadhuisplein 38 in z’n geheel verbouwd in de periode van 11 maart tot en met 9 april.

EyeCare gaat de vernieuwde winkel voorzien van een prachtig eigentijds interieur en hoogwaardige ZEISS apparatuur. Zaterdag 17 april vindt de feestelijke heropening plaats waar John en Christel Gooijers belangstellenden graag van harte welkom heten. Voor alle vertrouwde services kan men tijdelijk terecht in EyeCare Middenwaard.

Uitverkoop

Terwijl de locatie aan het Raadhuisplein verbouwd wordt, is er een verhuizingsuitverkoop bij EyeCare Middenwaard. Na de verbouwing wordt het stokje in z’n geheel aan EyeCare Raadhuisplein overgedragen en zal de winkel in Middenwaard haar deuren sluiten. Vanaf 10 april is de samenwerking een feit en heropent de vernieuwde winkel. Om dit te vieren, ontvangen klanten tot en met 1 mei een persoonlijke attentie bij aankoop van een bril!

ZEISS

Verrijkt met de nieuwste, meest innovatieve ZEISS oogmeetapparatuur meet EyeCare uw ogen straks nóg nauwkeuriger en gedetailleerder. Dat heeft als voordeel dat uw bril lekkerder kijkt en de opticien een gepersonaliseerd glasadvies kan geven. EyeCare werkt nauw samen met glasleverancier ZEISS die bekend staat om de hoogwaardige en innovatieve brillenglazen waardoor u voorzien wordt van de beste kijkoplossing voor uw persoonlijke levensstijl.