Quizmasters Niels en Edwin zijn klaar voor een tweede ronde!
Quizmasters Niels en Edwin zijn klaar voor een tweede ronde! (Foto: aangeleverd)

Geslaagde eerste Online pubquiz Restaurant Natuurlijk

EGMOND - Afgelopen 6 februari was de eerste editie van de pubquiz van Natuurlijk. Het was een enorm succes. "Wij dachten dat er stuk of 80 mensen mee zouden doen, maar het werden er 326, geweldig!" zegt Mirjam tegen het Bergens Nieuwsblad. De dag daarna gonsde het het dorp van de complimenten en iedereen had zo’n pret gehad. "Te gek, helemaal in deze tijd."

Een groot succes

De quizmasters waren mede eigenaar Niels en 'Meester’ Edwin de Groot, de techniek werd verzorgd door Werner Visser. Op de chat zaten Mirjam en haar rechterhand Femke. "Het organiseren hadden wij enorm onderschat. Maar door de hulp van Ed en Werner en alle leuke enthousiaste sponsoren en medeondernemers uit het dorp is het gelukt om er een succes van te maken." gaat Mirjam verder.

Pubquiz 2.0

Tijdens de quiz kwam de vraag al wanneer de pubquiz 2.0 zou komen. En dat hebben Femke en Mirjam meteen opgepakt: zaterdag 27 februari, de après-ski editie! De laatste dag van een vakantie, de dag dat normaal gesproken zoveel mensen op de piste doorbrengen.

Woensdagmiddag werd de tweede pubquiz bekend gemaakt en binnen 24 uur waren er al ruim 100 inschrijvingen. Nog meer dan 2 weken te gaan dus dat beloofd wat!

Het goede doel

De eerste editie is er geld opgehaald voor Hospice Egmond, dat eindigde in het mooie bedrag van €815. De komende editie wordt er geld opgehaald voor het goede doel wat vastzit aan de kledingbank Egmond.