Wethouder Tromp neemt eerste Franse avond tasje in ontvangst.
Wethouder Tromp neemt eerste Franse avond tasje in ontvangst. (Foto: Chris Rode)

Overhandiging eerste Franse avond uit tas

EGMOND - Bibliotheek Kennemerwaard en Kaashuis Tromp in Egmond hebben een oplossing bedacht om een volledig corona proof Frans avondje uit te organiseren! De Franse avond uit tas. Op woensdag 10 februari ontving wethouder Tromp de allereerste tas uit handen van Luuk Koopman, franchise-eigenaar bij Kaashuis Tromp Egmond.

De Franse avond uit tas

Franse avond uit tas

Bij kaashuis Tromp kun je de ‘Franse avond uit tas’ aanschaffen. In deze tas vind je alle benodigdheden voor een speciaal Frans avondje uit in je eigen huiskamer voor twee personen. Wijn, speciale Franse kaasjes en een mooi verhaal of gedicht dat je kunt (voor)lezen. Om de avond echt in een andere sfeer te laten verlopen vind je bij het verhaal of gedicht ook gesprekskaarten met prikkelende vragen om elkaar nog beter te leren kennen.

Tas afhalen

De tas kost € 15,-. Als je lid bent van de bibliotheek betaal je bij het tonen van je lidmaatschapskaart slechts € 12,50. De tas is vanaf vrijdag 12 februari te koop bij Kaashandel Tromp, Nieuwe Egmonderstraatweg 1-7 Egmond aan den Hoef (tegenover de Albert Heijn).

Gratis proefabonnement

In de tas vind je ook een gratis proefabonnement voor 3 maanden bij Bibliotheek Kennemerwaard. Je kunt hiermee gebruikmaken van de Bibliotheek Kennemerwaard én de online bibliotheek, met duizenden e-books en luisterboeken.

Ben je zelf al lid? Geef het abonnement dan vooral aan iemand die nog geen lid is. Voor het activeren van het proefabonnement neem je contact op met onze klantenservice via klantenservice@bknw.nl of bel 072-515 66 44. Geef de unieke code op de voucher door en het abonnement wordt voor jou in gang gezet.