Oud papier

BERGEN - De oud papier container van gymvereniging Be Quick staat vrijdagmiddag 11 juni vanaf 15.00 uur tot zaterdag 12 juni 12 uur op het parkeerterrein Mericilaan, voormalig terrein zusters Ursulinen. Bedankt als u op deze wijze de vereniging wilt steunen. De volgende inzameling is 25 en 26 juni.


Deze editie

BERGEN/SCHOORL - Mooie tijden zijn aanstaande, toch? Het zonnetje breekt eindelijk door en het Europees kampioenschap voetbal staat voor de deur, geniet mee met van de EK-special in deze krant. De lokale samenleving begint langzaam weer te bloeien als vanouds. De (aanstaande) versoepelingen geven hoop. Wat kunnen we nog meer lezen in deze editie van het Bergens Nieuwsblad?

Ed Bausch informeert de lezer over diverse updates vanuit de gemeente. Lees ook alles over de 'zoektocht naar Griettie van Stolk', hoe er helaas een einde kwam aan een 74 jaar lange traditie uit Schoorl, de heropening van Cinebergen, diverse columns, maar lees ook op pagina 7 hoe jij een boek 'Duinen Levend Landschap' kunt winnen van Stichting Duinbehoud. Veel leesplezier!