Bij Brederode leer je op elk niveau een taal
Bij Brederode leer je op elk niveau een taal Foto: Aangeleverd

De taal van je dromen leren

Algemeen

BERGEN - Binnenkort starten er weer diverse cursussen bij Taleninstituut Brederode. Voor Nederlands, Spaans en Engels bestaat al jaren grote belangstelling. De lessen in kleine groepen worden bijna altijd gegeven door native docenten. Zij dragen als geen ander hun moedertaal en de cultuur van hun geboorteland over op de cursisten. Door vooral veel praktisch te oefenen leert iedereen de taal die nodig is voor vrije tijd of loopbaan.

Direct starten bij Taleninstituut Brederode

Persoonlijke aandacht en op de praktijk gerichte taallessen zijn de kracht van Brederode. Na een basiscursus Spaans op niveau A1 kun je je na 24 lessen in ieder Spaans sprekend land - het is de tweede taal van de wereld - al behoorlijk verstaanbaar maken. 

Ook het doen van een zomercursus Spanje is mogelijk

Als bijzonder extraatje biedt Brederode je de mogelijkheid tot een cursistenreis naar Spanje in april. Ook het doen van een zomercursus in Spanje behoort tot de mogelijkheden.

Brederodeborrel

Of het nu gaat om eenvoudige conversatie of beroepsgericht taalgebruik, bij Brederode leer je op elk niveau een taal. Om op informele wijze met andere cursisten en docenten in contact te komen, vindt er iedere maand een Brederodeborrel plaats in de Taverne te Bergen. Daar kun je meteen je kennis toepassen! Geïnteresseerd? Bel of mail Nelleke Schuurman via 06 26 906 154 of info@brederode.org

Kijk op www.brederode.org voor het volledige opleidings- en trainingsaanbod