Afbakbroodjes, beleg, gekleurde eieren of paasdecoratie. Alles is welkom
Afbakbroodjes, beleg, gekleurde eieren of paasdecoratie. Alles is welkom (Foto: Pexels.com)

Iedereen verdient een paasontbijt

ALKMAAR/EGMOND - Gezellig riant Pasen vieren is niet voor iedereen weggelegd. Kledingbank Egmond komt daarom in actie. Na het grote succes van de kerstpakketten, willen zij tijdens Pasen ook een zorgeloos paasontbijt geven aan mensen die het minder goed hebben. Kunt u wat missen? Het afgeven van lekkernijen kan tot 2 april tijdens de openingstijden van Kledingbank Egmond.

Afbakbroodjes, beleg, gekleurde eieren of paasdecoratie. Alles is welkom. Zaterdag 3 april worden vervolgens de pakketten uitgedeeld aan de minima. Het vriendelijke verzoek om gekoelde artikelen apart aan te bieden zodat deze in de koeling kunnen worden geplaatst. ''In deze barre tijden willen wij de minima een leuk paasontbijt aanbieden'', vertelt een woordvoerder van de Kledingbank.

250 gezinnen

Het is niet de eerste keer dat Kledingbank Egmond met een dergelijke actie op de proppen komt. ''Deze mensen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken omdat de meeste mensen geen extraatjes kunnen betalen. Wij hebben ook een kerstpakketten-actie gehad en hebben toen meer dan 250 gezinnen blij kunnen maken met een goed gevuld kerstpakket.''

Hoe

Kortom, de kledingbank is op zoek naar donateurs die een leuk pakket samenstellen. ''Als u bij het pakket wilt aangeven voor hoeveel personen het is dan kunnen wij dit aan een familie koppelen.''


Inleveren mogelijk tot en met 2 april aan de Gyuotte van IJsselsteinlaan 34 in Egmond aan den Hoef. Geld overmaken via een donatie op NL59RABO0359676642 t.n.v stichting kledingbank egmond o.v.v. paasactie. Open: dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur én woensdag van 13.00 tot 16.00 en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.