Afbeelding
(Foto: )

Boerenland Wandeltocht gaat door

WARMENHUIZEN - Veel evenementen konden vorig jaar niet doorgaan en dat was ook het geval met de wandeltocht van Nova. Dit jaar gaat het 26 september weer gebeuren.

En wel met voor-inschrijven en start-tijdsloten van 25 deelnemers per tien minuten. Er wordt weer gebruik gemaakt van de boerenlandpaden van het Wandelnet Noord-Holland. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden: 5, 10, 15, 20 en 25 km. Onderweg zijn voldoende pleisterplaatsen en is er een watertappunt ingericht. Alle deelnemers krijgen een versnapering, aangeboden door Ron en Sandra, van de vrijdagmarkt in Warmenhuizen. Je ontvangt ook een gratis lot, waarmee je prachtige buitensportprijzen kunt winnen, een 10% kortingsbon aangeboden door Pauw Recreatie Heerhugowaard, en een 10% kortings-dinerbon aangeboden door Restaurant De Ooievaar Schagen. Het is weer een avontuurlijke tocht. Alle routes zijn bewegwijzerd, zo kan je optimaal genieten van de omgeving.

Inschrijving

Uitsluitend voorinschrijven, dat kan tot en met 22 september. Inschrijfkosten: € 7,00. Kinderen t/m 16 jaar € 1,50. Wandelleden van Nova/KWBN krijgen € 1 korting. In tijdsloten van 25 deelnemers per 10 minuten vanaf 8.30 uur. Indeling vindt plaats op volgorde van aanmelding. Alle informatie staat ook op onze website: www.avnova.nl Evenementen/Boerenland Wandeltocht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding