Verkiezingen

GEMEENTE - De verkiezingen voor de Tweede Kamer zijn op woensdag 17 maart. Al sinds oktober wordt aan de voorbereidingen daarvoor gewerkt. In verband met de corona-maatregelen zien de verkiezingen er dit keer anders uit. Alle informatie over de verkiezingen in de gemeente Bergen is te lezen via Rodi.nl/Bergen. Hier zijn ook alle locaties en 'corona-regels' te vinden omtrent de verkiezingen. Het is ook na te lezen op de webpagina www.bergen-nh.nl/verkiezingen.. Dit is het moment om uw stem te laten horen aan de Nederlandse regering. Elke stem telt.


Oud papier

BERGEN - Oud papier weggooien? De oud papier container van gymvereniging Be Quick staat vrijdagmiddag 19 maart vanaf 15.00 uur en zaterdag 20 maart vanaf 12.00 uur op het parkeerterrein Mericilaan, voormalig terrein zusters Ursulinen. Met uw papier steunt u de vereniging. De volgende inzameling is 2 en 3 april.


Deze editie

In deze editie is ondanks de alsmaar voortdurende coronacrisis weer een mooie verzameling pure lokale verhalen en nieuws verzameld om weer blij van te worden. Veel leesplezier!