Markt Egmond

EGMOND-BINNEN - Vrijdag 6 augustus is de jaarlijkse markt van Egmond op z’n kop. De rest van het programma is geschrapt vanwege de Corona crisis. De markt zal plaatsvinden in het dorpscentrum van Egmond-Binnen van 09:00 uur t/m 15:00 uur. Het belooft een mooie markt te worden met gezellige horeca, een kinderkermis en vooral heel veel verborgen schatten.


Muziek en poëzie

EGMOND AAN DEN HOEF - Zondag 8 augustus a.s. wordt er weer een muzikale poëzieavond gehouden in de Slotkapel te Egmond aan den Hoef onder de titel: "Een Luchtig Slot".

Het thema van dit jaar hebben we meegenomen van het vorige jaar dat helaas niet door kon gaan: "Kom vanavond met verhalen...”. Gedichten over vrijheid en bevrijding van ‘grote’ dichters zoals bv. Leo Vroman, Willem Wilmink, Annie M.G. Schmidt en Jean Piere Rawie. De gedichten worden gepresenteerd door Edward Kooiman. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Favonius-Ensemble. Ingrid Zwart zal met materiaal uit de natuur weer voor een bijpassend natuurkunstwerk zorgen. Iedereen is van harte welkom. Zondag 8 augustus, 20.00 uur, Slotkapel Egmond aan den Hoef. Deur open om 19.30 uur. Er is geen entree. Wel staat er een collectebus en is er koffie na afloop. Iedereen is van harte welkom.