Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Workshop iPhone/iPad instellingen

HEILOO - Voor gebruikers van een (Apple) iPhone of iPad wordt woensdag 20 oktober, van 14.00 tot 16.00 uur, in bibliotheek Heiloo een interessante en leerzame workshop gegeven.

Altijd wat te doen in bieb Heiloo

In deze workshop worden de belangrijkste instellingen behandeld, zodat de iPhone of iPad perfect kan worden afgestemd op persoonlijke behoeften. Meer informatie: www.bibliotheekheiloo.nl of bij de servicebalie van de bibliotheek. Neemt zelf de iPhone of iPad mee.


In bibliotheek Heiloo is altijd wat te doen. De bibliotheek is een plek waar iedereen welkom is. Naast de uitlening van boeken worden er veel activiteiten en samenkomsten georganiseerd voor en door verschillende leeftijdsgroepen. Een medewerker: "In oktober gaan wij de maakplaats openen. Een plek waar je komt om te 'maken' en je talenten te ontwikkelen. Wij sparen dan ook voor een machine voor in de maakplaats. Een lasersnijder is een computer aangestuurd apparaat dat kan snijden en graferen in verschillende materialen, zoals hout, leer, karton en vele kunststoffen. Je kunt van alles maken met een lasersnijder. Te denken valt aan een vogelhuisje, gravering in hout, een eigen tekening uitsnijden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Afbeelding