Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Foola Beauty voor permanente make-up

ALMAAR - De Alkmaarse onderneemster Floor van Egmond-Heddes reisde af naar Dublin voor trainingen aan de prestigieuze Academy S. Hiermee professionaliseert zij zich nog verder op het gebied van medische en cosmetische permanente make-up (PMU).

Wereldklasse op haar vakgebied

Foola Beauty is gevestigd in Alkmaar en is de plek voor medische en cosmetische permanente make-up. Eigenaresse Floor begon haar carrière als allround schoonheidsspecialiste, maar inmiddels mag zij zichzelf Royal Artist noemen op het gebied van permanente make-up.

Streven naar perfectie

Floor: "De ontwikkelingen op mijn vakgebied gaan razendsnel. Gelukkig maar, want bij het mooier of completer maken van mensen moet de lat hoog liggen. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd door de NSGP (Nederlandse Stichting van Geregistreerde Permanente make-up specialisten). Daarnaast volg ik al veel jaren, en meerdere keren per jaar, trainingen bij Academy S. Mijn doel is om de titel Craft Master te behalen."

Aquarelle lips en soft eyeliner

In Dublin kwamen alle trends en ontwikkelingen op het gebied van PMU aan bod.


"Met name de soft eyeliner en aquarelle lips zijn trends die we steeds meer zien. Naast de klassieke eyeliner is het nu ook mogelijk om het schaduweffect van oogschaduw te creëren. Prachtig natuurlijk. Niet alleen scheelt het je veel tijd, je make-up ziet er elke dag uit om door een ringetje te halen. Als klanten met een groter gevoel van eigenwaarde mijn salon verlaten is mijn missie geslaagd", aldus de trotse Floor van Egmond-Heddes.

Kijk voor meer

informatie op

www.foola.nl