Piloxing. De sport is overgewaaid uit Amerika en komt nu op in Nederland.
Piloxing. De sport is overgewaaid uit Amerika en komt nu op in Nederland. (Foto: aangeleverd)

Zomeractiviteiten van Trefpunt Heiloo voor de thuisblijvers

HEILOO - Smartphone fotografie is tegenwoordig erg populair. Daarom organiseert Trefpunt Heiloo 23 juli van 09.30 tot 11.30 uur de cursus smartphone fotografie.

De cursus zal plaatsvinden in het Trefpunt, Abraham du Bois-Hof 2, in Heiloo. De cursus wordt gegeven door Fred van Eck. Hij zal belangstellenden leren hoe zij hun toestel goed instellen voor de beste foto's, werkt met belichting, beter scherpstelt, betere composities maakt, verborgen functies op de smartphone gebruikt en nog veel meer. De cursus is geschikt voor IOS en Android toestellen. Kosten voor de workshop bedragen € 31,50 p.p. Er kunnen maximaal tien personen meedoen.

Alternatieve Vierdaagse

Stichting DE 4DAAGSE en Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) leven mee met de duizenden wandelfans die ook dit jaar de Vierdaagse in Nijmegen niet kunnen lopen. Samen organiseren zij in samenwerking met sportmarketingbureau House of Sports daarom De Alternatieve Vierdaagse 2021. Stichting Trefpunt Heiloo organiseert De Alternatieve Vierdaagse ook in Heiloo, zodat men in een groep kunt lopen. De deelnemers lopen tijdens de Vierdaagse week van 20 tot en met 23 juli een route van ongeveer 5 of 10 kilometer per dag. De routes en startpunten zijn allemaal in en rondom Heiloo. Deelname is gratis.

Routes zijn al voor de groepen gemaakt. Deze zijn te bekijken via de Wandelnet app. Via QR-codes kunnen alle routes op deze app worden gezet. Meer informatie over de routes volgt na aanmelding. Ook is het mogelijk om geprinte versies mee te krijgen.

Suppen

Na het succes van vorige keer organiseert het Trefpunt Heiloo nog een keer de activiteit suppen. Deze opkomende watersport is toegankelijk en een goede combinatietraining voor kracht en balans. Maandag 9 augustus van 18.30 tot 20.30 uur kunnen geïnteresseerden bij kanoverhuur Maalwater suppen.

 

De groep zal onder begeleiding samen het rondje Maalwater suppen. Er kunnen maximaal negen personen meedoen. De kosten bedragen € 11,50 per persoon. De kanoverhuur is te vinden aan Maalwater 10 in Heiloo. 

Piloxing

Het Trefpunt Heiloo organiseert 29 juli een les van het nieuwe fitness fenomeen: piloxing. De sport is overgewaaid uit Amerika en komt nu op in Nederland. Het zal een intensieve, swingende, en uitdagende groepsles worden voor mensen die eens wat anders willen. Piloxing is afgeleid uit pilates, boksen en dansen. De pilates oefeningen zorgen voor flexibiliteit en spieropbouw, terwijl het boks gedeelte voor wat meer pit en snelheid zorgt. De pilates- en boksoefeningen worden afgewisseld met danspassen. De les zal plaatsvinden in de Buk Buk, Pastoor van Muijenweg 12, Heiloo. Kosten bedragen € 10,-- p.p. (incl. een consumptie). Er kunnen maximaal 20 personen meedoen. Deelnemers dienen zelf een handdoek en eventueel een sportmatje en flesje water mee te nemen.

Opgeven voor een van bovenstaande activiteiten/cursussen kan via tel. 072-5331297. Houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuwe activiteiten. Altijd op de hoogte gehouden willen worden van diensten en activiteiten kan door middel van de nieuwsbrief. Aanmelden via info@trefpuntheiloo.nl

 

Meer informatie: 

www.trefpuntheiloo.nl



Doe mee aan de cursus smartphone fotografie.
Loop de Alternatieve Vierdaagse in Heiloo.
Schrijf je in om te suppen.