Macramé lamp en Zentangle schilderij.
Macramé lamp en Zentangle schilderij. (Foto: Mieke Rozing)

Weer zin om mooie dingen te maken

CASTRICUM - Kunstenaar Mieke Rozing geeft al jaren schilderles in haar bekende inloopatelier. Daarnaast is zij leerkracht Beeldende vorming en geeft zij les op scholen in verschillende technieken en materialen.

Met gastdocente Angenita Hoebe verzorgt Mieke de workshop macramélamp maken. Deelnemers krijgen alle materialen (inclusief fitting en snoer) en leren in een halve dag hoe ze zo'n hippe lamp maken. Ervaring is niet nodig. De workshop (inclusief consumpties) is zondag 27 juni van 09.00 tot 13.30 uur.

Schilderworkshop

De schilderworkshop is in twee dagdelen. Deelnemers maken met de freestyle Zentangle-techniek hun kunstwerk op doek (50x50 cm). Mieke heeft een aantal dieren geschetst die iedereen makkelijk op doek kan zetten of als deelnemer maakt je een eigen ontwerp. Zentangle is spelen met patronen, rustgevend én verslavend. Deze workshop is zaterdag 19 juni en 3 juli van 09.30 tot 12.15 uur. Alle deelnemers werken op hun eigen niveau en ook hier is ervaring niet nodig, wel de zin om mooie dingen maken. Locatie is het buurt- en biljartcentrum aan de Van Speykkade 61 in Castricum.


Meer weten of inschrijven? Mail naar info@miekerozing.nl bel 06-10566887 of kijk op www.miekerozing.nl

Afbeelding